Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raikas pastasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

200 g
Simpukkapastaa
Vettä, suolaa
1/2 kpl
Tuoretta kurkkua
1 kpl
(340 g) säilykemaissia
1 kpl
Salaattisipuli
Pala retikkaa tai nippu retiisejä
2 - 3 kpl
Porkkanaa
Ruohosipulisilppua

Kastike:

2 dl
Valmista makeaa salaattikastiketta
Tai
1 dl
Kevytmajoneesia
1 dl
Kevytranskankermaa
1 - 2 rkl
Hunajaa
Ripaus sitruunapippuria
Yrttisuolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä, valuta ja jäähdytä välillä sekoittaen. Kuutioi kurkku ja kuorittu sipuli sekä retikka tai retiisit. Kuori porkkanat ja hienonna ne monitoimikoneessa.Valuta säilykemaissi. Yhdistä kaikki ainekset ja silppua joukkoon ruohosipulia.Lisää kastike ja sekoita. Mausta salaatti ripauksella yrttisuolaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 21.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.