Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rahkatoastit

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Valmista helppoja rahkatoasteja välipalaksi tai viikonlopun brunssitarjottavaksi. Uunissa paahdettujen leipien täytteessä maistuvat vanilja ja tuoreet vadelmat.

Ainekset

8 kpl
viipaletta kaurapaahtoleipää
250 g
(1 prk) maitorahkaa
1 kpl
kananmuna
2 rkl
tomusokeria
2 tl
vaniljasokeria

Pinnalle

225 g
(1 rs) vadelmia

Lisäksi

(tomusokeria)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Aseta leipäviipaleet leivinpaperille pellille. Painele sormin viipaleiden keskelle kuoppa. Sekoita rahka, muna ja sokerit kulhossa. Jaa seos leipien päälle. Asettele pinnalle vadelmat.

8 kpl
viipaletta kaurapaahtoleipää
250 g
(1 prk) maitorahkaa
1 kpl
kananmuna
2 rkl
tomusokeria
2 tl
vaniljasokeria
225 g
(1 rs) vadelmia
2

Paista leipiä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja reunat hieman rapeutuneet. Halutessasi siivilöi tomusokeria leipien pinnalle ennen tarjoamista.

(tomusokeria)

Vinkki: Ripottele rahkatäytteen pinnalle myös pakastemustikoita tai suklaarouhetta.

Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 5.4.2024
|
Muokattu: 12.4.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

121

507

1,9 g

0,4 g

18,0 g

7,5 g

2,0 g

6,3 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(tomusokeria).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli