Rahkapannari ja karpalosose

18.12.2014
12 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rahkapannari ja karpalosose

Maitorahka tekee pannukakusta ruokaisaa. Rahkapannarin kanssa maistuu marjasose. Sekoita se helposti pakastekarpaloista ja sokerista.

Ainekset

10 palaa
1 1 prk (250 g) maitorahkaa
2 6 dl maitoa
3 3 kananmunaa
4 4 dl vehnäjauhoja
5 2 rkl sokeria
6 2 tl vaniljasokeria
7 0,5 tl suolaa
8 50 g sulatettua margariinia
Karpalosose
1 200 g pakastekarpaloita
2 3 rkl sokeria

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 36 g 355 g
Proteiinia 9 g 91 g
Rasvaa 6 g 61 g
Kuitua 2 g 16 g
Energiaa kJ 989 9890
Energiaa kcal 236 2364

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Välipalat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Notkista rahka kulhossa. Sekoita joukkoon osa maidosta ja munat. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota noin puoli tuntia. Valuta taikina leivinpaperoidulle uunipannulle tai -vuokaan (n. 25 x 30 cm). Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Anna pannarin jäähtyä. Survo sulatetut karpalot sokerin kanssa ja tarjoile pannarin kera.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: karpalo pannukakku rahka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5