Rahkaletut ja marjarahka

15.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rahkaletut ja marjarahka

Tarjoile rahkaletut lämpiminä marjarahkan kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 2 dl vettä
2 2 dl maitoa
3 2 dl maitorahkaa
4 3 kpl kananmunaa
5 2,5 dl vehnäjauhoja
6 2 rkl sokeria
7 1 tl suolaa
8 25 g sulatettua margariinia
Marjarahka
1 2 dl maitorahkaa
2 1 dl kuohukermaa
3 1 tl vaniljasokeria
4 2 rkl sokeria
5 2 - 3 dl pakastemarjoja maun mukaan

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 52 g 207 g
Proteiinia 21 g 85 g
Rasvaa 18 g 74 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 948 7792
Energiaa kcal 466 1862

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Edullinen
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita keskenään lettutaikinan ainekset ja anna taikinan seistä huoneenlämmössä noin puolen tunnin ajan. Paista taikinasta pannulla lettuja.

Sekoita keskenään rahka, vatkattu kerma, sokerit ja hiukan jäiset marjat.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5