Puolukkapannacotta

19.9.2012
8 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Puolukkapannacotta

Tee ihana pannacotta marjoista, kermasta ja maustamattomasta jogurtista. Puolukka tuo kirpeyttä suussa sulavaan jälkiruokaan. Koristele kaurakekseillä.

Ainekset

4 annosta
1 3 dl puolukoita
2 2 liivatelehteä
3 2 dl kuohukermaa
4 4 rkl sokeria
5 3 dl maustamatonta jogurttia
6 1 tl vaniljasokeria
Pinnalle
1 kaurakeksejä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 100 g
Proteiinia 4 g 16 g
Rasvaa 21 g 84 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 290 5160
Energiaa kcal 308 1233

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Välipalat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Soseuta puolukat siivilän läpi. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kiehauta kerma kattilassa. Nosta kattila syrjään ja liuota joukkoon puristetut liivatelehdet ja sokeri. Lisää joukkoon jogurtti, puolukkasose ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi. Jaa tarjoilumaljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli. Nostele pinnalle koristeeksi muutama puolukka ja murustettuja kaurakeksejä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pannacotta puolukka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5