Puolukka-piparkakkurahka

27.12.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Puolukka-piparkakkurahka

Puolukat, kardemumma ja piparkakun muruset tuovat rahkajälkiruokaan joulun makua ja sävyjä. Annostele marjoihin ja tarjoa heti.

Ainekset

4 annosta
1 2 dl murennettuja piparkakkuja
2 1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (2,5 dl)
3 1 prk maustettua rahkaa (200 g)
4 2 dl pakastepuolukoita
5 ripaus jauhettua kardemummaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 96 g
Proteiinia 7 g 28 g
Rasvaa 8 g 31 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 820 3281
Energiaa kcal 196 784

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Jaa puolet piparkakuista neljän annosmaljan pohjalle. Vaahdota vaniljakastike sähkövatkaimella. Yhdistä vaahtoon rahka ja puolukat. Mausta kardemummalla. Annostele maljoihin ja viimeistele lopuilla piparkakuilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: piparkakku puolukka rahka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5