Punajuuri-fetasalaatti

20.11.2014
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punajuuri-fetasalaatti

Punajuuri ja fetajuusto sopivat erinomaisesti yhteen. Nauti punajuuri-fetasalaattia jouluaterialla tai liharuoan lisäkkeenä. Jäähdytä keitetyt punajuuret kylmässä vedessä ennen kuorimista.

Ainekset

4 annosta
1 4 punajuurta
2 1 dl turkkilaista jogurttia
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 100 g kuutioitua fetajuustoa
6 2 - 3 rkl hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 28 g
Proteiinia 5 g 21 g
Rasvaa 7 g 28 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 480 1919
Energiaa kcal 115 459

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Sokeriton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Edullinen
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset, Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese punajuuret ja keitä ne kypsiksi noin tunnin ajan. Jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja lohko punajuuret. Notkista jogurtti, sekoita siihen mausteet. Sekoita joukkoon punajuurilohkot ja kuutioitu juusto. Koristele persiljalla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5