Punainen sillisalaatti

24.11.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punainen sillisalaatti

Jos haluat kevyemmän salaatin, korvaa perunat omenalla.

Ainekset

4 annosta
1 150 g matjessillifileetä
2 3 keitettyä kananmunaa
3 2 keitettyä perunaa
4 5 - 6 etikkapunajuurta
5 2 maustekurkkua
6 4 rkl ranskankermaa
Koristeeksi
1 2 rkl hienonnettua ruohosipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 70 g
Proteiinia 12 g 46 g
Rasvaa 13 g 51 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 971 3885
Energiaa kcal 232 929

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja valuta sillifileet. Kuori ja kuutioi munat sekä perunat. Hienonna sillifileet, etikkapunajuuret ja maustekurkut. Kääntele ainekset sekaisin muna- ja perunakuutioiden kanssa. Lisää ranskankerma ja nostele ainekset sekaisin. Anna maustua viileässä. Koristele ruohosipulilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5