Punainen possupata

8.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punainen possupata

Ainekset

4 annosta
1 400 g rasvatonta porsaanpaistikuutioita
2 2 sipulia
3 3 valkosipulin kynttä
4 0,5 dl tomaattipyreetä
5 3 dl vettä
6 1 lihaliemikuutio
7 1 laakerin lehti
8 timjamia
9 sokeria
10 rouhittua mustapippuria
11 2 lehtisellerin vartta
12 3 porkkanaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 28 g
Proteiinia 30 g 122 g
Rasvaa 6 g 26 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 880 3521
Energiaa kcal 210 842

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista huoneenlämpöiset lihat pienissä erissä pannulla ja siirrä ne kattilaan. Kuori ja pieni sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota ne nopeasti pannulla. Pane sipulipalat kattilaan ja lisää sekaan tomaattipyree, vesi, lihaliemikuutio, laakerin lehti, timjami, sokeri ja mustapippuri. Kypsennä miedolla lämmöllä, kannen alla hauduttaen noin puoli tuntia. Lisää kuoritut ja paloitellut kasvikset sekä tarvittaessa vettä. Jatka kypsennystä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5