Punainen kaalikeitto

21.9.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punainen kaalikeitto

Ainekset

2 annosta
1 400 g punakaalia
2 1 sipuli
3 1 valkosipulinkynsi
4 3 keskikokoista etikkapunajuurta
5 1 rkl öljyä
6 pala tuoretta inkivääriä
7 1 rkl punaviinietikkaa
8 7 dl kasvislientä
9 1 laakerinlehti
10 1 rkl sokeria
11 1 tl timjami
12 ripaus suolaa
13 ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 piparjuurituorejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 40 g
Proteiinia 5 g 10 g
Rasvaa 10 g 20 g
Kuitua 6 g 11 g
Energiaa kJ 791 1582
Energiaa kcal 189 378

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: piparjuurituorejuustoa

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi kaali, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Suikaloi tai raasta punajuuret. Kuullota kasvikset ja raastettu inkivääri öljyssä kattilassa. Lisää etikka, kasvisliemi, laakerinlehti, sokeri ja timjami. Hauduta kannen alla noin tunti. Poista laakerinlehti ja mausta keitto suolalla ja pippurilla. Tarjoile piparjuurituorejuuston kera.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5