Possunribsit ja hedelmäglaze

17.6.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possunribsit ja hedelmäglaze

Ainekset

4 annosta
1 1 kg maustettua porsaan grillikylkeä (ribs)
Keitinliemi
1 5 l vettä
2 1 sipuli
3 3 valkosipulinkynttä
4 10 maustepippuria
5 3 laakerinlehteä
6 2 tl suolaa
Hedelmäglaze-kastike
1 2 dl silputtuja kuivattuja aprikooseja
2 2,5 dl appelsiinitäysmehua
3 3 rkl makeaa soijakastiketta (ketjap manis)
4 2 rkl juoksevaa hunajaa
5 1 rkl silputtua tuoretta inkivääriä
6 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 108 g
Proteiinia 2 g 10 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 520 2079
Energiaa kcal 124 497

Reseptitiedot

Ruokavalio Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta vesi. Lisää kuoritut ja paloitellut sipuli ja valkosipulinkynnet sekä mausteet. Nosta lihat kiehuvaan veteen ja kuori pinnalta vaahto pois. Keitä kypsiksi, noin tunnin ajan tai kunnes liha irtoaa luista. Voit keittää lihat jo edellisenä päivänä ja säilyttää ne jääkaapissa. Valmista glaze-kastike. Mittaa kattilaan kaikki ainekset. Keitä seosta keskilämmöllä ja välillä sekoitellen, noin 15 minuuttia. Soseuta kastike sauvasekoittimella. Jos kastike on liian paksua, lisää hieman appelsiinimehua. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria. Grillaa ribsit kummaltakin puolelta. Valele ne heti grillaamisen jälkeen glaze-kastikkeella.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5