Possunleikkeet ja ananas-tacotahna

1.6.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possunleikkeet ja ananas-tacotahna

Ainekset

4 annosta
1 300 g porsaan ohutleikettä
Marinadi
1 1 rkl sambal oelek- chilitahnaa
2 2 rkl hunajaa
3 2 rkl appelsiinimehua
4 2 rkl soijaa
Ananas-tacotahna
1 1 prk ananasmurskaa (227/140 g)
2 100 g tacomaustettua tuorejuustoa
3 1 rkl rosepippuria
Lisäksi
1 2 esikeitettyä maissia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 41 g 164 g
Proteiinia 18 g 72 g
Rasvaa 22 g 88 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 1 827 7309
Energiaa kcal 437 1747

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Nosta lihat pussiin ja kaada marinadi päälle. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli. Valmista päällystahna. Valuta ananasmurska kuivaksi kahvisuodattimessa. Kääntele ananasmurskan joukkoon tacomaustettu tuorejuusto ja rouhitut roseepippurit. Kääri seos voipaperin sisään ja muotoile pötköksi. Nosta kovettumaan pakastimeen muutamaksi tunniksi. Leikkaa maissit kahteen osaan ja grillaa lihojen kanssa. Nosta kuumien pihvien päälle viipale ananas-tacomaustevoita.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5