Porsaanfilee

22.11.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Porsaanfilee

Ainekset

1 1 kg porsaanfileetä
2 2 - 3 rkl sinappia
3 0,5 tl suolaa
4 0,5 tl mustapippurirouhetta
5 1 rkl rosmariinia
Kastike
1 250 - 300 g tuoreita herkkusieniä
2 1 rkl voita
3 0,5 sitruunan mehu
4 1 nippu persiljaa
5 200 g vihreitä papuja
6 1 - 2 dl hillosipuleita
7 ripaus sitruunapippuria
Kastike
1 2 dl paistolientä
2 1 dl vettä
3 0,5 rkl vehnäjauhoja
4 (rosmariinia)

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 30 g
Proteiinia 230 g
Rasvaa 61 g
Kuitua 10 g
Energiaa kJ 6682
Energiaa kcal 1597

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hiero filee päältä sinapilla. Ripottele pintaan hiukan suolaa ja pippuria. Työnnä liha paistopussiin.Hiero rosmariini hienoksi huhmaressa ja kaada pussiin lihan päälle. Sulje pussi ja leikkaa siitä yksi kulma auki. Kypsennä lihaa 150-asteisessa uunissa 1 1/2 tuntia.Ota paistoliemi mittakannuun ja laimenna vedellä sopivan suolaiseksi. Jäähdytä.Vatkaa sekaan jauhot. Keitä sekoittaen 5 minuuttia. Mausta rosmariinilla. Viipaloi liha vadille.Kuumenna voi paistinpannussa. Viipaloi siihen puhdistetut herkkusienet. Paista sekoittaen 5 minuuttia. Puserra päälle sitruunamehua. Lisää sitruunapippuri, persiljasilppu ja ripaus aromisuolaa, jos haluat.Kiehauta pavut vähässä, suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Tai kuumenna säilykepavut. Valuta ja kaada vadille. Kaada päälle hiukan hillosipulien säilöntälientä ja muutama sipuli.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5