Porsaan uunifilee ja punasipuli-tomaattisalaatti

10.2.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Porsaan uunifilee ja punasipuli-tomaattisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 700 g porsaan marinoitua sisäfileetä
Punasipuli-tomaattisalaatti
1 2 punasipulia
2 2 rkl punaviinietikkaa
3 ripaus sokeria
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria
6 2 isoa tomaattia
7 1 rkl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 17 g
Proteiinia 33 g 131 g
Rasvaa 32 g 129 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 833 7333
Energiaa kcal 438 1753

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuivaa fileen pinta. Kypsennä 250-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Laske lämpötila 150-asteeseen ja jatka kypsentämistä, kunnes lihan sisälämpötila on 70 astetta. Kääri filee hetkeksi folioon. Kuori ja viipaloi sipulit. Lisää etikka ja mausteet. Anna sipuleiden marinoitua puolisen tuntia. Viipaloi tomaatit ja nosta vadille sipuleiden kanssa. Valuta päälle öljy.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5