Poroisat avokadot

28.10.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Poroisat avokadot

Poronliha sopii myös avokadon kanssa. Valmista herkullinen alku- tai iltapala avokadosta, poron kylmäsavupaistista sekä smetanasta tai ranskankermasta makusi mukaan. Koristele halutessasi yrteillä, vaikkapa persiljalla, ja tarjoile heti. Katso myös video avokadon käsittelystä!

Ainekset

4 annosta
1 2 kypsää avokadoa
2 100 g poron kylmäsavupaistia
3 120 g smetanaa tai ranskankermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 6 g
Proteiinia 8 g 30 g
Rasvaa 18 g 71 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 820 3279
Energiaa kcal 196 784

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Soseuta se. Hienonna poro ja sekoita avokadon joukkoon. Lisää smetana ja sekoita. Lusikoi täytettä avokadon puolikkaille ja tarjoa heti.

Video

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: avokado poro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5