Poro-piparjuuritäyte uuniperunoille

20.9.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Poro-piparjuuritäyte uuniperunoille

Ainekset

4 annosta
1 50 g poron kylmäsavupaistia
2 2 rkl makukurkkukuutioita
3 100 g kevytranskankermaa
4 1 prk (à 125 g) piparjuurituorejuustoa
5 2 rkl kurkkujen maustelientä
Lisäksi:
1 4 uuniperunaa (Rosamunda)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 110 g
Proteiinia 9 g 35 g
Rasvaa 10 g 39 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 996 3985
Energiaa kcal 238 953

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Hienonna poro ja maustekurkut. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Siirrä kylmään perunoiden kypsymisen ajaksi. Pese ja harjaa perunat. Leikkaa ristiviillot perunoiden päälle ja kääri folioon. Kypsennä uunin alatasolla noin tunti, kunnes perunat ovat kypsiä. Tarjoa porotäytteen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: poro uuniperuna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5