Porkkanaletut

27.7.2007
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Porkkanaletut

Ainekset

12 kappaletta
1 2 porkkanaa
2 1 dl ruokakermaa tai maitoa
3 2 kananmunaa
4 3 rkl vehnäjauhoja
5 1 dl raastettua emmentalia tai parmesaania
6 1 tl suolaa
7 0,25 tl mustapippuria
8 Paistamiseen margariiniatai öljyä
Lisäksi:
1 100 g savulohta
2 100 g valkosipulituorejuustoa
3 ruohosipulia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 35 g
Proteiinia 5 g 60 g
Rasvaa 5 g 63 g
Kuitua 0 g 4 g
Energiaa kJ 331 3976
Energiaa kcal 79 950

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori pestyt porkkanat ja raasta ne raastimen hienoimmalla terällä. Sekoita raasteen joukkoon muut aineet. Paista seoksesta paksuhkoja ohukaisia lettupannussa. Tarjoa lisänä esimerkiksi kalatahnaa. Perkaa ruodottomaksi pala savulohta ja sekoita joukkoon valkosipulituorejuustoa ja hienonnettua ruohosipulia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5