Pippurinoisetit ja olutkastike

20.1.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pippurinoisetit ja olutkastike

Ainekset

4 annosta
1 1 (noin 700 g) porsaan sisäfilee
2 1 tl hienoa merisuolaa
3 1 tl rouhittua mustapippuria
4 1 rkl öljyä
Olutkastike
1 3 dl lihalientä
2 1 dl tummaa olutta
3 1 laakerinlehti
4 2 tl sokeria
5 1 rkl maissitärkkelysjauhoja ja vettä
6 ripaus suolaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria
8 1 dl kermaa (halutessasi)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 30 g
Proteiinia 41 g 163 g
Rasvaa 16 g 62 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 428 5710
Energiaa kcal 341 1365

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista fileestä mahdolliset kalvot. Leikkaa liha noin 1,5 sentin paksuisiksi viipaleiksi. Painele viipaleita kevyesti nyrkillä. Paista noisetit öljyssä molemmin puolin ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua folion alla.Valmista kastike. Mittaa lihaliemi, olut, laakerinlehti ja sokeri kattilaan. Keitä 10 minuuttia. Poista laakerinlehti. Sekoita suurus tärkkelysjauhoista ja vedestä pienessä kulhossa. Lisää suurus ohuena nauhana ja kiehauta kastike. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pannulle halutessasi kerma ja kiehauta kastike.Tarjoile noisetit kastikkeen, perunoiden ja kasvisten kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5