Pippurinen possunfilee

27.8.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pippurinen possunfilee

Ainekset

4 annosta
1 1 kg porsaan ulkofileetä
2 1 tl suolaa
3 1 rkl paprikajauhetta
4 1 rkl mietoa chilijauhetta
5 0,5 tl mustapippuria
6 2 tl viherpippuria
7 2 tl roseepippuria
Kastike
1 1 prk punaviinikastiketta (2dl)
2 siivilöity paistoliemi
3 2 tl roseepippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 46 g 183 g
Rasvaa 41 g 163 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 2 285 9139
Energiaa kcal 546 2184

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Murskaa hiukan pippureita. Sekoita mausteet lautasella ja kääntele lihapalaa siinä niin, että mahdollisimman paljon mausteita tarttuu pintaan. Pane liha sopivan kokoiseen uunivuokaan ja pistä lihaan paistomittari niin, että sen kärki osuu lihan keskikohtaan. Kypsennä 125-asteisessa uunissa kolme tuntia eli kunnes sisälämpötila on 80 astetta.Kuumenna punaviinikastike ja lisää joukkoon siivilöity paistoliemi. Mausta murskatuilla roseepippureilla.Uunin lämpötila 125 astetta n. 3 tuntia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5