Pippurinen makaronilaatikko

20.12.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pippurinen makaronilaatikko

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 2 porkkanaa
3 400 g (sika-nauta)jauhelihaa
4 8 dl vettä
5 2 lihaliemikuutiota
6 150 g kevytpippurituorejuustoa
7 400 g täysjyvämakaroneja tai ruispasta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 70 g 279 g
Proteiinia 35 g 139 g
Rasvaa 27 g 107 g
Kuitua 7 g 28 g
Energiaa kJ 2 776 11104
Energiaa kcal 664 2654

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja raasta porkkanat. Ruskista jauheliha paistinpannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja porkkanaraaste. Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa, sulata joukkoon tuorejuusto. Kaada makaronit voidellun uunivuoan pohjalle. Lisää joukkoon jauheliha, kaada päälle liemi ja sekoita. Kypsennä uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5