Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pippurinen makaronilaatikko

timer-icon60 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Perinteinen makaronilaatikko saa uuden pippurisen maun tuorejuustosta.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Porkkanaa
400 g
(sika-nauta)jauhelihaa
8 dl
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
150 g
Kevytpippurituorejuustoa
400 g
Täysjyvämakaroneja tai ruispasta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

2

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja raasta porkkanat. Ruskista jauheliha paistinpannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja porkkanaraaste.

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Porkkanaa
400 g
(sika-nauta)jauhelihaa
3

Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa, sulata joukkoon tuorejuusto. Kaada makaronit voidellun uunivuoan pohjalle. Lisää joukkoon jauheliha, kaada päälle liemi ja sekoita. Kypsennä uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

8 dl
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
150 g
Kevytpippurituorejuustoa
400 g
Täysjyvämakaroneja tai ruispasta
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.