Pinaattipannari ja puolukkasurvos

20.7.2010
10 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pinaattipannari ja puolukkasurvos

Ainekset

4 annosta
1 1 pussi (150 g) pakastepinaattia
2 2 kananmunaa
3 8 dl maitoa
4 5 dl vehnäjauhoja
5 1 tl suolaa
6 25 g sulatettua margariinia
Puolukkasurvos
1 200 g puolukoita
2 4 rkl sokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 82 g 328 g
Proteiinia 18 g 74 g
Rasvaa 12 g 49 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 2 166 8665
Energiaa kcal 518 2071

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata ja valuta neste pakastepinaatista. Sekoita kulhossa munat, maito, jauhot, suola, sulatettu rasva ja pinaatti keskenään tasaisesi taikinaksi. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Survo puolukat sokerin kanssa niin, että osa marjoista jää kokonaisiksi. Tarjoa puolukkasurvosta pinaattipannarin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: pinaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5