Pikkaisen parempi pannari

17.1.2018
7 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pikkaisen parempi pannari

Tarjoa hedelmillä ja kauralla rikastettu pannari jogurtin, marjojen ja pähkinöiden kera. Paksu jogurtti on kermaa kevyempi vaihtoehto.

Ainekset

6 annosta
1 50 g margariinia
2 4 kananmunaa
3 2 dl maustamatonta jogurttia
4 7 dl maitoa
5 3 dl täysjyvävehnäjauhoja
6 2 dl kaurahiutaleita tai -leseitä
7 1 rkl sokeria
8 1 tl kardemummaa
9 1 tl suolaa
10 2 omenaa
11 2 banaania
12 1 - 2 tl kanelia
Lisäksi
1 marjoja
2 jogurttia
3 pähkinöitä
4 hunajaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 29 g 175 g
Proteiinia 12 g 70 g
Rasvaa 14 g 86 g
Kuitua 3 g 19 g
Energiaa kJ 1 236 7415
Energiaa kcal 295 1772

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: täysjyvävehnäjauhoja, marjoja, jogurttia, pähkinöitä, hunajaa

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata margariini. Säädä uuni 200 asteeseen.

Vatkaa kananmunat ja jogurtti maitoon. Lisää jauhot, kaura, sula margariini ja mausteet. Anna taikinan turvota hetki.

Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.

Kuori ja viipaloi omenat. Kuutioi banaanit. Laita hedelmät taikinan pinnalle ja ripauta kanelia päälle.

Kypsennä pannukakkua uunin keskitasolla 30-40 minuuttia.

Video

Teksti:
Kuvat: Tuomas Kolehmainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5