Pihvifajitas

23.10.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pihvifajitas

Ainekset

6 annosta
1 400 g naudan ulkofileetä
2 2 punasipulia
3 1 punainen paprika
4 1 vihreä paprika
5 1 keltainen paprika
6 0,5 tl suolaa
7 0,25 tl pippuria
8 chiliä
Tarjoiluun:
1 6 kpl tortilla-lettuja
2 jalopenoja viipaleina
3 1 prk tomaattisalsakastiketta
4 1 prk guacamolea
5 1 prk ranskankermaa
6 salaattia
7 tomaattia
8 2 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 38 g 230 g
Proteiinia 27 g 160 g
Rasvaa 23 g 140 g
Kuitua 6 g 33 g
Energiaa kJ 1 978 11865
Energiaa kcal 473 2836

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi naudan ulkofilee. Kuori ja viipaloi punasipuli. Pese, halkaise ja suikaloi paprikat. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista lihasuikaleet. Lisää sipuli. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä. Jatka paistamista ja lisää paprikat. Paista käännellen, kunnes paprikat ja sipulit ovat hieman pehmenneet. Tarjoile täyte kuumana suoraan pannulta lämpimien tortillalettujen, salsakastikkeen, guacamolen ja ranskankerman kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5