Pienet juustokakut

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pienet juustokakut

Ainekset

10 kappaletta
1 100 g margariinia
2 1 dl sokeria
3 3 dl vehnäjauhoja
4 1 keltuainen
5 1 - 2 tl kylmää vettä
Täyte:
1 200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 2 keltuaista
3 0,5 sitruunan kuori
4 1 rkl perunajauhoja
5 1 tl vaniljasokeria
6 3 valkuaista
7 1 dl sokeria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 31 g 312 g
Proteiinia 6 g 55 g
Rasvaa 13 g 127 g
Kuitua 1 g 7 g
Energiaa kJ 1 095 10954
Energiaa kcal 262 2618

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää vehnäjauhot sekä keltuainen kylmä vesi. Painele taikinasta paloja voideltujen muffinivuokien pohjalle ja reunoille. Pehmennä kulhossa tuorejuustoa. Lisää keltuaiset, raastettu sitruunakuori, perunajauhot sekä vaniljasokeri. Vaahdota erikseen valkuaiset ja lisää lopussa sokeri. Vatkaa kovaksi vaahdoksi. Nostele valkuaisvaahto kevyesti tuorejuustoseokseen. Annostele täyte pohjien päälle. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoile valmiin marjakastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: juustokakku tuorejuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5