Perunapannu tähdeperunoista

16.6.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Perunapannu tähdeperunoista

Ainekset

5 annosta
1 1,5 l keitettyjä perunoita
2 2 rkl öljyä
3 1 dl yrttejä
4 suolaa
5 pippuria
6 1 dl sipulinvarsia tai ruohosipulia
7 yrttejä halutessasi
Lisäksi jotain seuraavista:
1 200 g makkaraa
2 200 g fetajuustoa
3 200 g kylmäsavulohta
4 1 prk tonnikalaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 110 g
Proteiinia 6 g 29 g
Rasvaa 13 g 64 g
Kuitua 1 g 7 g
Energiaa kJ 960 4801
Energiaa kcal 229 1147

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele perunat. Kuumenna öljy pannulla ja paista perunat. Jos käytät lisäkkeenä makkaraa, viipaloi se ja lisää perunoiden joukkoon. Paista. Mausta suolalla ja pippurilla. Jos valitset fetajuuston, kylmäsavulohen tai tonnikalan, lisää ne vasta valmiiden perunoiden joukkoon. Leikkaa päälle saksilla vielä sipulinvarsia tai ruohosipulia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: peruna pyttipannu
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5