Perunagratiini

25.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Perunagratiini

Ainekset

4 annosta
1 750 g pakastevalkosipuliperunoita (1 pussi)
2 2 punasipulia
3 300 g fetajuustoa
4 150 g pakastepinaattia
5 50 g pinjansiemeniä
6 1,5 dl rasvatonta maitoa
7 2,5 dl kolme juustoa- ruokakermaa
8 0,5 tl rouhittua mustapippuria
9 0,5 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 35 g 139 g
Proteiinia 19 g 77 g
Rasvaa 20 g 79 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 1 686 6746
Energiaa kcal 403 1612

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Lado valkosipuliperunat uunivuokaan. Kuori ja hienonna punasipuli, murustele fetajuusto. Sulata ja valuta pakastepinaatti. Sekoita hienonnettu punasipuli, fetamurut, pinaatti ja pinajasiemenet perunoiden joukkoon. Sekoita ruokakerma ja maito, mausta suolalla ja pippurilla. Kaada päällimmäiseksi vuokaan. Paista alatasolla noin 45 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5