Peruna-tonnikalapannari

21.1.2014
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Peruna-tonnikalapannari

Ainekset

6 annosta
1 8 dl maitoa
2 4 munaa
3 4 dl vehnäjauhoja
4 1 kalaliemikuutio
5 1 tl pitsamaustetta
6 0,5 tl suolaa
7 2 kiinteää perunaa
8 2 dl juustoraastetta
9 1 prk (185/ 140g) tonnikalapaloja
10 3 rkl hienonnettua ruohosipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 41 g 244 g
Proteiinia 23 g 138 g
Rasvaa 12 g 75 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 547 9280
Energiaa kcal 370 2218

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita maito, munat ja jauhot. Lisää hienoksi murennettu kalaliemikuutio, pitsamauste ja suola. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Kaada taikina leivinpaperoidulle korkealaitaiselle uunipellille. Kuori ja raasta perunat. Levitä peruna- ja juustoraaste taikinan päälle. Valuta tonnikalasta neste ja levitä palat hienonnetun ruohosipulin kanssa pinnalle. Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5