Perinteiset jauhelihapihvit

10.2.2005
9 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Perinteiset jauhelihapihvit

Ainekset

12 kappaletta
1 1 dl korppujauhoja
2 2 dl vettä tai kermaviiliä
3 1 sipuli
4 1 kpl kananmuna
5 1 tl suolaa
6 0,5 tl mustapippuria
7 (valkosipulinkynsi)
8 1 tl paprikajauhetta
9 500 g jauhelihaa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 50 g
Proteiinia 9 g 113 g
Rasvaa 4 g 48 g
Kuitua 0 g 4 g
Energiaa kJ 380 4561
Energiaa kcal 91 1090

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

1. Sekoita korppujauho ja neste kulhossa. Hienonna sipuli ja lisää joukkoon. Jos haluat pehmeää ja mietoa sipulia, hauduta sitä hetki pannulla öljyssä tai sellaisenaan mikroaaltouunissa..

2. Lisää kanamuna, mausteet ja jauheliha.

3. Sekoita taikina tasaiseksi..

4. Muotoile taikinasta pihvejä. Tee 8 suurta tai 14 keskikokoista pihviä uunipellille. Kypsennä pihvit 225 asteessa 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5