Pepperonipasta

25.8.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pepperonipasta

Ainekset

4 annosta
1 100 g pepperoni- tai salamimakkaraa ohuina viipaleina
2 1 sipuli
3 1 pieni kesäkurpitsa
4 1 rkl öljyä
5 1 pussi (200 g) pakasteherneitä
6 2 dl ruokakermaa
7 2 - 3 rkl silputtua tuoretta persiljaa (tai timjamia)
8 ripaus vastarouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 400 g pastaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 74 g 298 g
Proteiinia 20 g 80 g
Rasvaa 22 g 87 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 2 434 9738
Energiaa kcal 582 2328

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi makkaraviipaleet. Kuori ja silppua sipuli. Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsa. Kuumenna öljy pannussa ja paista siinä pepperonia ensin melko kovalla lämmöllä tai kunnes se saa hieman väriä. Lisää sipulit ja kesäkurpitsa ja paista niitä hetki, kunnes ne hieman pehmenevät.Lisää herneet pannuun ja anna kuumentua. Lisää kerma ja kiehauta. Mausta yrtillä ja mustapippurilla.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa pepperonikastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: meetvursti salami
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5