Peltijansson

26.9.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Peltijansson

Jos pidät erityisesti janssoninkiusauksen paahtuneesta pinnasta, kokeile tätä pikaruokaa.

Ainekset

4 annosta
1 1 pussi (500 g) peruna-sipuli-sekoitusta (pakaste)
2 1 prk (125 g) anjovista liemineen
3 0,25 tl (1/4 tl) rouhittua mustapippuria
4 2 dl kuohu- tai ruokakermaa
5 1 rkl voita
6 1 - 2 rkl korppujauhoja
7 3 rkl hienonnettua tilliä
Lisäksi
1 1 rkl margariinia voiteluun

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 101 g
Proteiinia 13 g 51 g
Rasvaa 26 g 105 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 627 6507
Energiaa kcal 389 1555

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Voitele uunipelti hyvin. Levitä kohmeiset perunat pellille. Hienonna anjovikset ja painele ne perunoiden joukkoon. Mausta pippurilla. Valuta anjovisliemi ja kerma päälle. Lisää voi nokareina ja ripottele korppujauhot pinnalle.

Kypsennä kiusausta 225-asteisen uunin yläosassa 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniisti ruskistunut. Koristele tillillä.

Vinkki: Sekoita lisäkkeeksi nopea punajuurisalaatti suikaloiduista etikkapunajuurista, omenakuutioista ja jogurtista.

Teksti:
Kuvat: Anna Huovinen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5