Pekonitaatelit

30.1.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pekonitaatelit

Ainekset

1 200 g taateleita tai viikunoita
2 170 g pekonia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 76 g
Proteiinia 26 g
Rasvaa 64 g
Kuitua 14 g
Energiaa kJ 4182
Energiaa kcal 1000

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Sianliha, Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa pekonit kahdeksi osaksi. Kieritä pekoniviipaleet taateleiden tai viikunoiden ympärille. Paista 225 asteessa noin 6–8 minuuttia. Tarjoile lämpiminä tai kylminä suolapaloina.

© SOK
Avainsanat: pekoni sianliha taateli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5