Pasteijamousseleivät

18.11.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pasteijamousseleivät

Ainekset

20 kappaletta
1 10 saaristolais- tai mallasleipäviipaletta
Täyte
1 1 prk (200 g) maksapasteijaa
2 1 prk (150 g) ranskankermaa
3 3 rkl hienonnettua ruohosipulia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 158 g
Proteiinia 2 g 41 g
Rasvaa 4 g 72 g
Kuitua 1 g 21 g
Energiaa kJ 308 6167
Energiaa kcal 74 1474

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaahdota sähkövatkaimella maksapasteija ranskankerman kanssa. Jaa leivät kahteen osaan. Pursota maksapasteijamoussea leiville ja koristele ruohosipulisilpulla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: maksamakkara voileipä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5