Pasta-parsakaalipaistos

25.9.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pasta-parsakaalipaistos

Parsakaalista ja pennepastasta syntyy helppo lisäke tai lounasruoka. Valmista ensin maitokastike ja kypsennä sitten pasta-parsakaalipaistosta uunissa noin 15 minuuttia.

Ainekset

4 annosta
1 1 parsakaali (300 g)
2 7 dl pennepastaa
3 150 g sinihomejuustoa
Maitokastike
1 1 sipuli
2 1 valkosipulinkynsi
3 25 g margariinia
4 2 rkl vehnäjauhoja
5 6 dl maitoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 77 g 308 g
Proteiinia 26 g 104 g
Rasvaa 17 g 68 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 2 387 9547
Energiaa kcal 570 2282

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

1. Valmista kastike: Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulikynsi. Kuullota sipuleita rasvassa muutama minuutti.

2. Lisää joukkoon jauhot ja kiehauta sekoittaen muutama minuutti.

3. Valuta joukkoon lämmin maito koko ajan sekoittaen.

4. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti, jotta se sakenee.

5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

6. Huuhtele parsakaali ja paloittele varren kanssa pieniksi paloiksi.

7. Keitä parsakaalit suolalla maustetussa vähässä vedessä muutama minuutti.

8. Valuta vesi pois.

9. Nostele voideltuun uunivuokaan kerroksittain pastat, parsakaalit ja paloiteltu homejuusto. Valuta päälle maitokastike.

10. Kypsennä paistosta 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5