Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pasta-papukeitto

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
450 g
Porkkanoita
Pala(200 g) selleriä
1 kpl
(300 g) palsternakkaa
4 rkl
Öljyä
2 l
Vettä
2 dl
Täysjyväpastaa
1 kpl
(285 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
2 tl
Suolaa
1 tl
Pippurisekoitusta
2 tl
Currya
1 tl
Soijakastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori juurekset, suikaloi ne ja silppua sipuli. Laita kasariin öljy, lisää sipuli ja juurekset. Hauduta hetki. Lisää vesi ja pasta. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää pavut ja mausta. Anna vielä kiehahtaa hetki ja tarkista maku.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.