Pasta-papukeitto

20.8.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pasta-papukeitto

Ainekset

6 annosta
1 1 sipuli
2 2 valkosipulin kynttä
3 450 g porkkanoita
4 pala(200 g) selleriä
5 1 (300 g) palsternakkaa
6 4 rkl öljyä
7 2 l vettä
8 2 dl täysjyväpastaa
9 1 prk (285 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
10 2 tl suolaa
11 1 tl pippurisekoitusta
12 2 tl currya
13 1 tl soijakastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 178 g
Proteiinia 6 g 37 g
Rasvaa 10 g 63 g
Kuitua 9 g 53 g
Energiaa kJ 1 006 6038
Energiaa kcal 240 1443

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Ruokatyypit Keitot, Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori juurekset, suikaloi ne ja silppua sipuli. Laita kasariin öljy, lisää sipuli ja juurekset. Hauduta hetki. Lisää vesi ja pasta. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää pavut ja mausta. Anna vielä kiehahtaa hetki ja tarkista maku.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5