Parsakaalisalaatti

16.6.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parsakaalisalaatti

Ainekset

5 annosta
1 500 g parsakaalia
2 2 rkl öljyä
3 1 rkl balsamiviinietikkaa
4 1 rkl fariinisokeria
5 0,25 tl suolaa
6 0,25 tl mustapippuria
7 200 g fetajuustoa kuutioina
8 50 g pähkinöitä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 31 g
Proteiinia 12 g 62 g
Rasvaa 17 g 87 g
Kuitua 4 g 20 g
Energiaa kJ 966 4830
Energiaa kcal 231 1154

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese parsakaali. Leikkaa nuput ja kuullota niitä öljyssä noin 5 minuuttia. Parsakaaleja ei ole tarkoitus kypsentää, vaan ne saavat jäädä koviksi. Lisää balsamiviinietikka, fariinisokeri, suola ja mustapippuri. Jäähdytä. Kokoa salaatti parsakaalista, fetakuutioista ja pähkinöistä. Tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5