Parsakaali-savukinkkukastike

15.7.2009
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parsakaali-savukinkkukastike

Ainekset

4 annosta
1 300 g tricolori-kierrepastaa
Kastike:
1 300 g parsakaalia
2 1 prk (200 g) ranskankermaa
3 2 valkosipulinkynttä
4 250 g palvikinkkua
5 4 rkl juustoraastetta
6 3 rkl pastan keitinlientä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 53 g 211 g
Proteiinia 24 g 96 g
Rasvaa 15 g 61 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 1 883 7532
Energiaa kcal 450 1800

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista ensin kastike. Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuori ja kuutioi varsi. Keitä varsia muutama minuutti, lisää kukinnot. Keitä vielä muutama minuutti. Valuta keitinvesi ja säästä sitä hieman. Nosta takaisin kattilaan varret ja osa kukinnoista. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää joukkoon ranskankerma ja puristetut valkosipulinkynnet. Paloittele kinkku pieniksi paloiksi ja lisää loppujen parsakaalien ja juustoraasteen kanssa kastikkeeseen. Notkista kastike keitinliemellä. Keitä pasta ja tarjoile lämpimän kastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kinkku parsakaali
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5