Parsahodarit

24.3.2016
9 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parsahodarit

Parsat yllättävät hot dogin täytteenä. Annoksen kruunaa mehevä munakokkeli.

Ainekset

10 kappaletta
1 10 pientä hot dog -sämpylää
2 250 g vihreää parsaa
Munakokkeli
1 5 kananmunaa
2 1 dl kermaa
3 ripaus suolaa
4 1,5 dl parmesaaniraastetta
Paistamiseen
1 voita

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 115 g
Proteiinia 6 g 62 g
Rasvaa 8 g 81 g
Kuitua 2 g 18 g
Energiaa kJ 602 6024
Energiaa kcal 144 1440

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: voita

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Välipalat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele parsat ja leikkaa tyvestä puumainen, kova osa pois. Kuori varret nupun alta, latvasta tyveen päin liikkuvateräisellä kuorimaveitsellä.
Kiehauta paistokasarissa noin litra vettä. Keitä parsoja kannen alla muutama minuutti. Kaada vesi pois. Kääntele parsoihin nokare voita. Nosta syrjään, pidä lämpimänä foliossa.
Riko munien rakenne kulhossa. Sekoita joukkoon kerma ja suola. Sulata pannulla nokare rasvaa ja kaada päälle muna-kermaseos. Anna kypsyä hetki miedolla lämmöllä pohjaa myöden sekoittaen. Ripottele joukkoon suurin osa parmesaaniraasteesta, sekoita ja kypsennä kostean kiinteäksi.
Paahda halkaistut sämpylät. Aseta väliin munakokkelia ja parsaa, ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5