Parsahodarit ja parmesaanimajoneesi

13.3.2018
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parsahodarit ja parmesaanimajoneesi

Vegehodarista kurkistaa uunissa rapeiksi paistetut vihreät parsat.

Ainekset

1 4 hot dog -sämpylää
2 4 - 8 salaatinlehteä
3 0,5 ruukkua yrttejä (esim. basilikaa tai rucolaa)
Parsat
1 8 vihreää tankoparsaa
2 0,5 dl vehnäjauhoja
3 1 kananmuna
4 1 dl emmentaljuustoraastetta
5 1 dl korppujauhoja
6 1 tl provencale-yrttiseosta
7 1 rkl öljyä
Parmesaanimajoneesi
1 1,5 dl majoneesia
2 0,5 dl parmesaanijuustoraastetta
3 1 sitruunan mehu
4 2 tl chilikastiketta

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 139 g
Proteiinia 64 g
Rasvaa 176 g
Kuitua 20 g
Energiaa kJ 9975
Energiaa kcal 2384

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: ruukkua yrttejä (esim. basilikaa tai rucolaa)

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Välipalat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  1. Säädä uuni 200 asteeseen. Kuori parsat ja poista puumaiset tyvet. Laita parsat muovipussiin, mittaa jauhot joukkoon ja jauhota parsat pussia kevyesti ravistellen.
  2. Riko kananmuna isolle lautaselle ja vatkaa rakenne rikki. Raasta juusto toiselle lautaselle. Sekoita korppujauhot ja yrttiseos juuston joukkoon.
  3. Pyöritä parsat kananmunassa ja kuorruta korppujauhoissa. Laita parsat uunipellille. Pirskottele öljyä päälle. Paista uunissa rapeiksi 12–15 minuuttia.
  4. Sekoita parmesaanimajoneesin ainekset kulhossa.
  5. Halkaise sämpylät ja lämmitä uunissa. Levitä majoneesia sämpylöiden väliin. Jaa salaatit, yrtit ja lämpimät parsat hodareihin.

Vinkki: Kokeile broccolinia parsan paikalle.

Teksti:
Kuvat: Anna Huovinen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5