Parmesaanibroileri

4.6.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parmesaanibroileri

Ainekset

4 annosta
1 1 dl vehnäjauhoja
2 2 kananmunaa
3 0,75 dl maitoa
4 4 kuivahtanutta paahtoleipäviipaletta
5 100 g parmesaanijuustoa
6 10 isoa basilikanlehteä
7 4 marinoituabroilerin fileepihviä
8 öljyä paistamiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 99 g
Proteiinia 34 g 137 g
Rasvaa 26 g 103 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 952 7807
Energiaa kcal 466 1866

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kaada vehnäjauhot lautaselle. Riko kananmunat toisella lautasella ja sekoita maidon kanssa. Jauha leipäviipaleet ja sekoita parmesaanin kanssa. Hienonna basilikanlehdet ja lisää parmesaaniseokseen. Kasta broilerin rintafileet ensin vehnäjauhoihin, sitten munamaitoon ja lopuksi parmesaaniseokseen. Anna fileiden vetäytyä hetken aikaa jotta kuorrute tarttuu hyvin pintaan. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ruskista fileet nopeasti öljyssä pannussa ja siirrä ne sen jälkeen uunivuokaan. Kypsennä keskitasolla vielä noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5