Papusalaatti ja sitruunakastike

6.2.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Papusalaatti ja sitruunakastike

Ainekset

4 annosta
1 1 prk (380/ 230 g) papumix -sekoitusta
2 100 g rucolasalaattia
3 0,5 kurkkua
Kastike
1 2 rkl oliiviöljyä
2 2 rkl sitruunamehua
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 95 g
Proteiinia 13 g 53 g
Rasvaa 8 g 31 g
Kuitua 13 g 52 g
Energiaa kJ 923 3691
Energiaa kcal 220 882

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen, Piknik, Brunssi
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta ja huuhtele papuseos. Huuhtele ja revi rucolasalaatit tarjoilukulhoon. Pilko kurkku. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Nosta salaatin joukkoon papuseos ja kurkut. Valuta lopuksi pinnalle kastike.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: pavut
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5