Papumunakas

2.3.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Papumunakas

Ainekset

4 annosta
1 1 pussi (200 g) vihreitä papuja paloina
2 2 tl öljyä
3 5 munaa
4 5 rkl vettä tai maitoa
5 0,25 tl suolaa
6 0,5 tl kirveliä
7 0,25 tl rouhittua valkopippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 9 g
Proteiinia 10 g 38 g
Rasvaa 7 g 29 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 467 1869
Energiaa kcal 112 447

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen jäiset pavut. Paista papuja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Siirrä ne syrjään. Riko munien rakenne rikki kulhossa papujen paistuessa. Lisää neste ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Kaada munakasseos pannulle ja sekoita hetken lastalla reunoista sisäänpäin vedellen. Ripottele munakkaan pinnalle puolet paistetuista pavuista. Paista munakasta miedolla lämmöllä sen verran, että se juuri ja juuri on hyytynyt ja pohjasta kypsynyt. Valuta munakas lautaselle ja tarjoile lisänä paistettuja papuja sekä tuoretta leipää.

© SOK
Avainsanat: muna munakas pavut
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5