Papu-tonnikalasalaatti

20.12.2008
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Papu-tonnikalasalaatti

Ainekset

1 1 prk ruskeita papuja
2 1 prk kikherneitä
3 1 prk tonnikalaa
4 1 pieni sipuli
5 1 dl silputtua aurinkokuivattua tomaattia
6 1 omena
7 3 tl kaprista
8 2 rkl valkoviinietikkaa
9 4 rkl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 136 g
Proteiinia 107 g
Rasvaa 83 g
Kuitua 59 g
Energiaa kJ 7209
Energiaa kcal 1723

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta pavut ja kikherneet. (Voit huuhdella ne kylmällä vedellä). Valuta tonnikalasta öljy. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori omena, poista siemenkota ja leikkaa malto suikaleiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Salaatti on valmista tarjottavaksi heti, mutta voit antaa makujen vetäytyä jääkaapissa muutaman tunnin.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5