Papu-aurinkokuivattutomaattitahna

20.7.2015
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Papu-aurinkokuivattutomaattitahna

Pavuista ja aurinkokuivatuista tomaateista tehty maukas tahna maistuu leivän päällä, salaatin lisäkkeenä tai vaikkapa uuniperuna-aterialla. Siirrä valmis tahna suoraan tarjoiluastiaan ja valuta päälle hieman öljyä. Tahna säilyy noi neljä päivää jääkaapissa.

Ainekset

6 annosta
1 1 prk (400/ 265 g) esikeitettyjä ruskeita papuja
2 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
3 2 rkl tomaattisosetta
4 2 valkosipulinkynttä
5 2 rkl sitruunamehua
6 0,75 tl jauhettua korianteria
7 0,5 tl suolaa
8 2 rkl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 21 g 124 g
Proteiinia 11 g 65 g
Rasvaa 7 g 44 g
Kuitua 10 g 63 g
Energiaa kJ 805 4830
Energiaa kcal 192 1154

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen, Piknik, Brunssi
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja valuta purkkipavut. Soseuta pavut tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.

Lisää loput aineet ja soseuta tasaiseksi levittyväksi tahnaksi. Siirrä tahna tarjoiluastiaan ja valuta päälle hieman öljyä. Levite säilyy noin 4 päivää jääkaapissa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5