Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paprikaperunat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
3 kpl
Valkosipulin kynttä
9 kpl
Perunaa
3 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Paprikajauhetta
2 rkl
Tomaattipyreetä
1 1/2 dl
Vettä
1 tl
Suolaa
200 g
Kevytranskankermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Pese, kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna öljy kasarissa. Kuullota sipuleita, valkosipulinkynsiä, paprikaa ja tomaattipyreetä muutama minuutti. Lisää joukkoon perunakuutiot ja sekoita hyvin. Lisää pannulle vesi ja suola. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Lisää ranskankerma ja jatka hauduttamista ilman kantta vielä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.