Paprikaperunat

22.3.2008
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paprikaperunat

Ainekset

4 annosta
1 2 sipulia
2 3 valkosipulin kynttä
3 9 perunaa
4 3 rkl oliiviöljyä
5 1 rkl paprikajauhetta
6 2 rkl tomaattipyreetä
7 1,5 dl vettä
8 1 tl suolaa
9 200 g kevytranskankermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 99 g
Proteiinia 4 g 17 g
Rasvaa 19 g 76 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 1 214 4858
Energiaa kcal 290 1161

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Pese, kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna öljy kasarissa. Kuullota sipuleita, valkosipulinkynsiä, paprikaa ja tomaattipyreetä muutama minuutti. Lisää joukkoon perunakuutiot ja sekoita hyvin. Lisää pannulle vesi ja suola. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Lisää ranskankerma ja jatka hauduttamista ilman kantta vielä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: peruna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5