Papaijaveneet

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Papaijaveneet

Ainekset

1 4 kypsää papaijaa
2 200 g fetajuustoa
3 1 dl kivettömiä mustia oliiveja
4 10 tummaa viinirypälettä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 116 g
Proteiinia 45 g
Rasvaa 68 g
Kuitua 22 g
Energiaa kJ 5313
Energiaa kcal 1270

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät, Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puolita papaijat, kuori puolikkaat ja poista siemenet. Leikkaa pohjasta pieni pala pois, niin että puolikkaat pysyvät pystyssä. Murskaa fetajuusto haarukalla ja pilko sekaan oliivit. Halkaise viinirypäleet neljään osaan, poista siemenet ja lisää palat fetajuuston sekaan. Täytä papaijat seoksella ja aseta tarjolle.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5