Paistetut silakkatartarpihvit

28.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paistetut silakkatartarpihvit

Ainekset

4 annosta
1 500 g silakkafileitä
2 1 rkl karkeaa merisuolaa
3 1 limetin- tai 1 sitruunan mehu
4 0,3 tl rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 1 sipuli
2 0,5 dl silputtua tilliä
3 0,5 dl valutettua kermaviiliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 5 g
Proteiinia 20 g 82 g
Rasvaa 13 g 51 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 847 3389
Energiaa kcal 202 810

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa saksilla kalafileiden selkäevä pois. Mausta fileet karkealla suolalla, sitrusmehulla ja pippurilla. Anna maustua viileässä tunnin ajan. Pyyhi kalojen pinnasta pois liiat mausteet ja leikkaa fileet pieneksi silpuksi. Pane kalasilppu kulhoon ja lisää joukkoon silputtu sipuli, kermaviili ja tillisilppu. Muotoile massasta pihvejä. Paista pihvejä varovasti molemmin puolin pannulla. Tarjoa esimerkiksi paahdetun ruisleivän, raikkaan salaatin ja kuorittujen, keitettyjen perunoiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: pihvi silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5