Paistettua maksaa saksalaiseen tyyliin

3.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paistettua maksaa saksalaiseen tyyliin

Ainekset

4 annosta
1 800 g naudan maksaa
2 1,5 tl suolaa
3 0,5 tl mustapippurirouhetta
4 3 - 4 rkl korppujauhetta
Paistamiseen:
1 2 rkl öljyä
2 170 g pekonia
3 1 sipuli
4 2 omenaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 23 g 91 g
Proteiinia 43 g 171 g
Rasvaa 30 g 120 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 2 231 8925
Energiaa kcal 533 2133

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha, Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Viipaloi maksa noin 1 1/2 cm paksuiksi viipaleiksi ja mausta viipaleet suolalla ja mustapippurilla. Ripottele päälle korppujauhetta. Paista maksaviipaleet paistinpannussa öljyssä kypsiksi molemmin puolin. Nosta viipaleet vadille. Lisää paistoöljyyn silputtu pekoni ja ruskista hetki. Alenna levyn lämpöä. Lisää joukkoon kuorittu ja suikaloitu sipuli ja viipaloidut omenat. Sekoita ja lisää pannuun tilkka vettä. Hauduta hetki. Tarjoa maksaviipaleiden päällä tai erikseen. Lisäksi tarjoiluun sopii perunasose.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste,Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: maksa omena pekoni sianliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5