Pähkinäinen nuudelisalaatti

21.5.2013
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pähkinäinen nuudelisalaatti

Ainekset

8 annosta
1 3 porkkanaa
2 0,5 kiinankaalia
3 2 tl seesamiöljyä
4 1 pussi (70 g) cashewpähkinöitä
5 2 tl rypsiöljyä
6 ripaus suolaa
7 3 pakettia pikanuudeleita
8 1 rkl soijakastiketta
9 2 rkl hienonnettua kevät- tai ruohosipulia
10 0,5 hienonnettua punaista chiliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 124 g
Proteiinia 4 g 34 g
Rasvaa 9 g 69 g
Kuitua 3 g 26 g
Energiaa kJ 659 5272
Energiaa kcal 158 1260

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja leikkaa porkkanat ohuen ohuiksi tikuiksi. Suikaloi kiinankaali. Kuumenna pannulla seesamiöljy. Pikapaista porkkanat ja kiinankaali pannulla. Nosta syrjään. Murskaa pähkinät. Kuumenna öljy pannulla ja paista pähkinät nopeasti, varo polttamasta. Mausta kevyesti suolalla ja siirrä syrjään. Pehmitä nuudelit kiehuvassa vedessä, siivilöi ja pikapaista kuumalla pannulla. Lisää joukkoon kasvissuikaleet ja pähkinät ja mausta soijalla. Nosta kulhoon ja ripottele pinnalle hienonnettua kevätsipulia ja chiliä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5