Päärynäpannari

15.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Päärynäpannari

Päärynä tuo pannukakkuun mehevyyttä. Mausta pannari kardemummalla tai piparkakkumausteella.

Ainekset

1 8 dl maitoa
2 4 dl vehnäjauhoja
3 3 kpl munaa
4 0,5 dl sokeria
5 1 tl vaniljasokeria
6 1 tl kardemummaa tai piparkakkumaustetta
7 1 tl leivinjauhetta
8 0,5 dl öljyä
9 3 kpl päärynää

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 305 g
Proteiinia 73 g
Rasvaa 78 g
Kuitua 30 g
Energiaa kJ 9344
Energiaa kcal 2233

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita maitoon munat ja jauhot. Lisää sokeri, öljy ja mausteet. Anna turvota ½ tuntia. Kuori päärynät ja paloittele ne. Lisää taikinaan. Paista pannukakkua 200 asteessa 30-35 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: pannukakku päärynä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5