Päärynä-bataattisalaatti

1.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Päärynä-bataattisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 2 kypsää päärynää
2 erilaisia salaatteja esim. jääsalaattia
3 rucolaa tai lehtisalaattia
4 1 bataatti
5 1 rkl oliiviöljyä
6 1 dl mustia oliiveja
7 150 g sinihomejuustoa
8 1 - 2 rkl oliiviöljyä
9 rouhittua mustapippuria ja -suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 55 g
Proteiinia 12 g 50 g
Rasvaa 15 g 60 g
Kuitua 6 g 25 g
Energiaa kJ 1 007 4028
Energiaa kcal 241 963

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja viipaloi päärynät. Pese salaatit ja revi tarjoiluvadille. Kuori ja leikkaa bataatti viipaleiksi ja kypsennä viipaleita hetken aikaa öljyssä pannulla. Nosta vadille päärynä- ja bataattiviipaleet, oliivit sekä murennettu sinihomejuusto. Valuta pinnalle hieman oliiviöljyä sekä ripottele suolaa ja pippuria.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5